Redirectare site cu sau fără www

Este necesară redirectarea cu sau fără www a site-ului meu din punct de vedere SEO ?

Da este importantă pentru că motoarele de căutare implicit consideră două versiuni ale aceluiaşi domeniu cu sau fără www, rankul se împarte la cele 2 variante, motoarele nu ştiu încotro să redirecteze „link-juice”, tastarea directă a unei variante poate da erori, etc. Nu încercaţi singur această setare în htaccess pentru că puteţi face site-ul dvs. inaccesibil sau puteţi bloca accesul motoarelor de căutare la anumite secţiuni !

Nu uitaţi, odată stabilită varianta preferată, utilizaţi-o numai pe aceea peste tot !

De ce este utilă redirectare cu sau fără www ?

Pentru că după setarea corectă, TOATE problemele dispar definitiv ! Orice tastare corectă sau greşită, în orice formă, orice motor şi orice căutare, orice link postat în trecut, … toate vor ajunge la domeniul dorit, garantat, pe viaţă ! Valabil atât pentru oameni cât şi pentru toate motoarele de căutare !

Clienţii care au beneficiat de cel puţin o colaborare cu wellcome.ro pot solicita oricând informaţii despre această setare, cât şi modificarea după preferinţe a acesteia, GRATUIT.

Clienţii noi, vor beneficia de această setare la comandarea pachetelor de servicii disponibile.

Redirectare site cu sau fără www publicat: 2012-11-02T23:55:34+00:00, actualizat: 2016-03-22T13:52:29+00:00 by Wellcome.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *