Câştigă produse IT la concursul organizat de IT-SH.ro

Doar ce vorbirăm despre calculatoarele second hand şi iată că se şi ivi o oportunitate inedită ! Un nou concurs cu multiple premii constând din laptop, imprimantă şi calculatoare second hand începe chiar acum !
Când, unde şi ce trebuie să fac, sunt întrebări la care ne grăbim să vă oferim răspunsuri detaliate.

Cunoscuta societate comercială ce comercializează produse IT refurbished, Hera Rovaniemi, organizează un nou concurs inedit şi de amploare oferind multiple premii în valoare de 4000 de RON ! Aşadar acum este momentul pentru a intra în posesia unui produs comercializat în magazinul online it-sh.ro, cu zero lei şi eforturi minime.

Şansele de câştig sunt mari pentru că este vorba nu de unul ci de 10 premii ! Laptop-ul IBM Lenovo ThinkPad este premiul 1 şi ajunge însoţit şi de o geantă pentru laptop. Calculatorul Dell Optiplex Dual Core este premiul 2, dar nici acesta nu vine singur ci însoţit de o imprimantă HP laser. Acelaşi calculator Dell Dual Core de la premiul 2, este oferit şi ca premiul 3 dar fără imprimanta laser. Cele 7 menţiuni oferite constau fiecare dintr-un calculator HP Athlon X2 4200+.

Participarea la concurs este foarte simplă. Primul pas este scrierea unui articol pe blogul propriu conform cerinţelor din regulamentul concursului: inserarea unui link catre site-ul organizatorului www.it-sh.ro, descrierea motivelor de participare în concurs, planurile de utilizare a premiului câştigat etc. Pentru pasul al doilea participanţii trebuie să se înscrie pe site-ul it-sh.ro şi să lase în pagina concursului un comentariu cu nume şi prenume, email şi un link către pagina articolului scris. Organizatorul concursului publică imediat articolele participante pe pagina sa de Facebook IT-SH şi validează intrarea în concurs. Pasul 3 constă în mobilizarea armatei de prieteni pentru a obţine cât mai multe like-uri ! Urmăriţi activitatea din pagina de Facebook IT-SH pentru că aici vor fi desemnaţi câştigătorii după cele mai multe Like-uri/Share-uri obţinute la postările articolelor participante.

Mult succes în noul Concurs IT-SH.ro !

Concursul se desfăşoară în intervalul 11-30 noiembrie iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 5 decembrie. Nu pierdeţi timpul, cu cât mai devreme postaţi articolul cu atât mai mult timp aveţi la dispoziţie pentru acumularea Like-urilor. Scrieţi un articol atractiv, implicaţi-vă şi socializaţi, veţi atrage astfel simpatizanţi şi odată cu ei şi Like-urile decisive !


Câştigă produse IT la concursul organizat de IT-SH.ro publicat: 2013-11-11T20:38:52+03:00, actualizat: 2017-01-02T18:06:44+03:00 by Wellcome.ro