Ce este Google Penguin?

Ştim ce este Google Panda şi mai ştim cum putem să ne ferim de el. Dar asta nu este de ajuns. Un nou update în algoritmul de filtrare a rezultatele căutărilor a avut loc şi acesta se numeşte Penguin. Pinguinul este un animăluţ simpatic, însă în urma update-ului unii webmasteri nu prea îl mai îndrăgesc nici pe acesta …

Google Penguin, acesta este numele de cod al unui update recent, de data aceasta fiind urmărite în special aspectele legate de optimizarea excesivă ce nu respectă politica Google’s Webmaster Guidelines. Astfel, acum în obiectiv sunt site-urile care utilizează tehnici de optimizare de tip black-hat SEO, şiretlicuri diverse pentru păcălirea roboţilor motoarelor de căutare, etc. Analiza este efectuată atât pe site, local, cât şi pe site-uri externe ce au legături cu site-ul vizat.

Spuneam anterior că Google Search se bazează mai nou pe algoritmi mult mai complecşi precum Panda şi iată ca deja s-a mai adăugat încă unul, Penguin. Şi surprizele vor continua curând ! … iar noi vă vom ţine la curent.

Ce este Google Penguin? publicat: 2013-02-21T16:33:53+03:00, actualizat: 2017-01-02T18:06:44+03:00 by Wellcome.ro