Ce este promovarea Adwords?

Utilizarea serviciului de publicitate contextuală Google Adwords, s-a dovedit în timp a fi deosebit de eficientă pentru cei ce doresc acest tip de promovare. Dar ce este de fapt promovarea Adwords?

Cu toţii ştim ce este Google şi cum se efectuează căutările pe acest motor de căutare, însă puţini ştiu cum poţi ajunge să fii afişat pe primele poziţii, în grupul de anunţuri Google. Aceste anunţuri, sunt de fapt linkuri sponsorizate şi au un mare avantaj: indiferent de vechimea site-ului sau valoarea sa, poţi ajunge „acolo sus”, acum, fără să aştepţi ani de zile până când site-ul va apărea în mod organic printre primele din listă. Astfel se poate „forţa” şi „sări” peste zeci sau mii de rezultate, ajungând rapid şi impus pe prima poziţie sau printre primele concurente, după caz.

Desigur acest miracol are şi un deavantaj, costul. Un alt dezavantaj este complexitatea sistemului ce depăşeşte adesea cunoştinţele unui utilizator obişnuit de PC şi internet, însă acest lucru se poate elimina rapid şi uşor apelând la un specialist în Promovare Adwords.

Voi reveni cu explicaţii şi aspecte tehnice însă ceea ce trebuie să reţineţi pentru început este că există o metodă prin care orice site poate ajunge din pagina a doua, sau a cincea, pe primele poziţii, acum!


Ce este promovarea Adwords? publicat: 2012-10-09T08:16:38+00:00, actualizat: 2017-01-02T18:06:44+00:00 by Wellcome.ro