Cum repar o pagină de site pt. Facebook Like sau Share?

– Când dau share pe Facebook la unele articole de pe blog, sau chiar când pun linkul direct, nu îmi mai apar titlul şi descrierea … !

Dacă aveţi un site web de orice tip, iar în paginile acestuia aveţi inserat un script de conexiune cu Facebook prin butonul Like sau Share, atunci mai mult ca sigur aţi întâlnit probleme în funcţionarea acestuia.

Problemele pot apărea la preluarea conţinutului ce trebuie transmis către Facebook prin apăsarea butonului Like, Share, sau chiar mai rău, când pur şi simplu daţi copy-paste la o adresă de web, în caseta „Stare” din pagina Facebook. Odată ce prima tentativă a eşuat, desigur nu din vina utilizatorului, conţinutul (titlu, descriere, poză) nu va fi preluat corect nicicum …

O soluţie avansată pentru depanarea unei pagini web cu probleme la apăsarea butoanelor Îmi place, Like, Share pe Facebook, este utilizarea unui Debugger ce analizează pagina propusă şi resetează memorarea defectuoasă a Facebook.

Facebook Web page Like/Share Debugger

Pentru reparare introduceţi adresa paginii, apăsaţi butonul debug şi… problemele vor dispărea miraculos în numai câteva secunde!


Cum repar o pagină de site pt. Facebook Like sau Share? publicat: 2012-10-17T15:13:55+03:00, actualizat: 2017-01-21T21:15:38+03:00 by Wellcome.ro