Performanţa şi compararea procesoarelor

– Unde pot afla mai multe despre performanţa procesoarelor şi mai ales unde pot compara procesoare online?

Atunci când vine vremea cumpărării unui nou procesor, un mic studiu este mai mult decât necesar pentru a stabili mai întâi dacă noul procesor face faţă aplicaţiilor şi jocurilor pentru care se face upgrade-ul. Preţul nu este deloc de neglijat iar studiul va scoate la iveală capabilităţi scumpe ce nu vor fi folosite iar banii vor fi aruncaţi în zadar.

Performanţa procesoarelor
Primul pas ce trebuie făcut este analiza performanţei procesoarelor din ofertă. Se pot analiza pe rând procesoarele ce sunt la acelaşi preţ, apoi la preţuri mai mari pentru a se descoperi dacă merită o investiţie mai mare. Ca amuzament se poate analiza şi procesorul actual de pe PC-ul vechi pentru a descoperi dacă saltul este mai mult sau mai putin mare.

Compararea procesoarelor
Pasul doi este aplicabil mai mult în cazul procesoarelor noi şi constă în compararea online a procesoarelor. Metodă este foarte concludentă şi sunt prezentate în mod grafic diferite rezultate comparative la teste, aplicaţii şi jocuri. Astfel dilema „pe care să-l cumpăr?” va fi uşor rezolvată în cazul diferenţelor mari reieşite din benchmarkuri.

Instrumente online » Compară procesoare » CPU B & C (1) / CPU B & C (2) / CPU B & C (3) / CPU B & C (4)

Alegerea şi cumpărarea procesorului
Scopul analizei este de a descoperi dacă un procesor mai ieftin poate face în mare parte cam ce face unul mai scump – mai ales în cazul unor aplicaţii nepretenţioase – evitând astfel investiţia inutilă, sau invers, de a obţine performanţe mult mai bune cu o diferenţă de preţ cât mai mică. Puteţi începe alegerea şi cumpărarea procesorului pornind de la lista cu cele mai vândute procesoare, actualizată la zi şi sortată automat în funcţie de ceea ce cumpără mai mult cunoscătorii.

Cumpără procesorul optim de la Emag »
Cele mai vândute procesoare.


Performanţa şi compararea procesoarelor publicat: 2013-07-02T12:51:47+03:00, actualizat: 2017-11-21T21:56:40+02:00 by Wellcome.ro