Redirectare site cu sau fără www

Redirectarea din punct de vedere SEO

Este necesară redirectarea cu sau fără www a site-ului meu din punct de vedere SEO?

Da este importantă pentru că motoarele de căutare implicit consideră două versiuni ale aceluiaşi domeniu cu sau fără www, rankul se împarte la cele 2 variante, motoarele nu ştiu încotro să redirecteze „link-juice”, tastarea directă a unei variante poate da erori, etc.

Nu încercaţi singur această setare în htaccess pentru că puteţi face site-ul dvs. inaccesibil sau puteţi bloca accesul motoarelor de căutare la anumite secţiuni!

Nu uitaţi, odată stabilită varianta preferată, utilizaţi-o numai pe aceea peste tot!

De ce este utilă redirectare cu sau fără www ?

Pentru că după setarea corectă, TOATE problemele dispar definitiv ! Orice tastare corectă sau greşită, în orice formă, orice motor şi orice căutare, orice link postat în trecut, … toate vor ajunge la domeniul dorit, garantat, pe viaţă ! Valabil atât pentru oameni cât şi pentru toate motoarele de căutare !

Clienţii care au beneficiat de cel puţin o colaborare cu wellcome.ro pot solicita oricând informaţii despre această setare, cât şi modificarea după preferinţe a acesteia, GRATUIT.

Clienţii noi, vor beneficia de această setare la comandarea pachetelor de servicii disponibile.


Redirectare site cu sau fără www publicat: 2012-11-02T23:55:34+00:00, actualizat: 2017-01-21T20:52:41+00:00 by Wellcome.ro