Cum funcţionează un Modulator FM cu Bluetooth

Modulatorul FM cu Bluetooth

Vă gândiţi cum ar fi să ascultaţi muzica preferată de pe card sau direct din telefon în boxele maşinii şi alternativ să efectuaţi convorbiri şi apeluri telefonice fără a avea niciun fir de legătură? Soluţia este modulatorul FM cu Bluetooth, un mic dispozitiv ce face minunea posibilă fără cabluri sau fire de legătură, doar pe calea undelor!

Cum funcţionează?

Modulatorul se introduce simplu în priza pentru brichetă, alimentarea fiind astfel deja rezolvată. De pe telefon transmiteţi prin Bluetooth muzica preferată, iar aceasta va fi ascultată pe sistemul audio al maşinii fără niciun fir sau modificare! Dacă se întâmplă să primiţi un apel pe telefon, atunci muzica se va întrerupe, iar modul handsfree se va comuta automat. După încheierea convorbirii, muzica se va relua tot automat fără nicio altă operaţie.

Montarea, reglarea şi utilizarea

Pentru montare, micul modulator FM cu Bluetooth se va introduce în priza brichetă disponibilă pe toate vehiculele (autoturisme, autocamioane etc), tensiunea de funcţionare având plaja de la 9 la 26 volţi. Pentru emisia prin FM, se va seta o frecvenţă liberă, neocupată de posturile de radio, şi cât mai uşor de memorat şi setat pe sistemul audio receptor.

Cum funcţionează un Modulator FM cu Bluetooth

După cuplarea prin Bluetooth, veţi putea reda muzica de pe telefonul mobil în boxele maşinii şi veţi putea vorbi handsfree, gadgetul având microfon şi permiţând comenzi precum: răspunde, închide, respinge, apelarea ultimelor contacte etc. O tehnologie avansată permite ajustarea ecoului pentru anularea microfoniei în timpul apelurilor telefonice. Raza de acţiune Bluetooth este de 6 metri, iar cea a microfonului de 1,5 metri.

Muzica poate fi redată desigur şi de pe un card SD ce se poate introduce cu uşurinţă în modulator sau de pe un aparat extern cu ajutorul unui cablu inclus în kit (jack – jack).

Odată cu funcţiile de modulator FM Stereo şi interfaţă Bluetooth, gadgetul vă oferă în paralel şi funcţia de adaptor pentru încărcarea telefonului sau tabletei, ieşirea USB având 5 volţi şi până la 2,5 amperi (1.0A, 2.0A, 2.1A).

De unde îl cumpăr?

Puteţi ajunge la acest gadget căutându-l pe internet şi sub denumirea de Modulator FM Car Kit Hands Free Bluetooth. Un asemenea modulator FM cu Bluetooth poate fi comandat dintr-un magazin online de exemplu la preţuri începând cu 20-30 lei.


Cum funcţionează un Modulator FM cu Bluetooth publicat: 2021-04-15T15:52:46+03:00, actualizat: 2021-04-15T16:28:48+03:00 by Wellcome.ro