Promovarea organică, Avantajele promovării organice

Promovarea organică

Promovarea organică înseamnă atragerea clienților spre site-ul dumneavoastră, de-a lungul timpului, în mod natural. Se mai numeşte şi Marketing organic.

Această metodă diferă deci de Marketingul anorganic, artificial, unde aducerea clienţilor se plateşte. 

Promovarea organică este o metodă ce nu trebuie neglijată pe durate mari de timp. Odată ce un site a apărut în internet, el nu trebuie uitat acolo fără nicio acţiune ulterioară.

Mulţi specialişti SEO consideră că această promovare este mult mai importantă decât alte metode pentru că are foarte multe avantaje. Să le trecem în revistă rapid.

Avantajele promovării organice

1. Costurile sunt mult mai mici şi pot fi dozate planificat şi constant în timp.

2. Este o metodă simplă şi nu necesită studii avansate în domeniu.

3. Deşi site-ul urcă ceva mai greu în SERP, odată ajuns pe primele poziţii va coborî foarte greu de acolo.

4. Spre deosebire de promovarea PPC, roadele investiţiilor financiare pentru propulsarea site-ului se vor culege chiar şi după stoparea acestora.

5. Efectuat inteligent şi ponderat, acest tip de promovare are rezultate sigure şi mai ales acestea se vor menţine pe termen foarte lung!

Promovarea organică, Avantajele promovării organice

Marketingul organic – Sfaturi şi concluzii

Investiţi treptat în promovarea organică a site-ului dumneavoastră pentru că numai astfel el poate urca şi se poate menţine pe primele poziţii la căutările pe Google.

Reţineţi că promovarea organică este mult mai ieftină, sau poate o puteţi face chiar fără bani, însă rezultatele bune se vor obţine prin mai multă muncă şi mai ales muncă de calitate.

Promovarea organică este mult mai benefică deoarece este pozitivă şi mai ales nederanjantă, pentru că nu se bazează pe capcane plătite, ci din contră pe atracţie, prietenie, încredere, fidelizare.

Tot ce trebuie să faceţi este să creaţi potrivirea perfectă între site-ul, afacerea, produsele, personalitatea dumneavoastră şi interesele, aşteptările, preferinţele, obiceiurile vizitatorilor ce trebuie să devină clienţi.Promovarea organică, Avantajele promovării organice publicat: 2022-05-07T08:01:34+03:00, actualizat: 2022-05-07T09:42:47+03:00 by Wellcome.ro