Mini-ghid pentru cumpărarea unui laptop refurbished

În ultimii ani, odată cu apariţia şi dezvoltarea tabletelor şi smartphone-urilor, preţul laptopurilor noi a scăzut. Preţul laptopurilor refurbished a urmat aceeaşi tendinţă de scădere, o mulţime dintre acestea fiind adevărate chilipiruri, bineînţeles dacă ştiţi cum să le găsiţi. Mai jos, vă prezentăm cele mai importante informaţii cu privire la achiziţionarea unui laptop refurbished.

Ce înseamnă refurbished?

Înainte de a lua o decizie, asiguraţi-vă că ştiţi ce este un laptop refurbished. Refurbished înseamnă resigilat, recondiţionat. Laptopurile refurbished sunt produse care au fost returnate la producător din diverse motive şi au fost recondiţionate, resigilate, pentru a fi revândute.

Principalele caracteristici ale laptopurilor refurbished

– De obicei, laptopurile refurbished vin cu un anumit termen de garanţie (de la 30 de zile, până la un 1 an de zile, uneori chiar până la 3 ani).
– Vin cu o politică flexibilă de retur.
– Au fost restaurate profesional. Asta înseamnă că laptopul a fost inspectat, curăţat, eventual reparat şi restaurat la setările din fabrică, respectând standardele de calitate ale producătorului.
– Uneori, ele nu vin în ambalajul original sau cu accesoriile originale.
– Pot prezenta semne de utilizare. Pot avea unele zgârieturi minore.
– Ar trebui să aibă un sistem de operare inclus.
– Au un preţ mai mic ca cele noi.

Lista caracteristicilor pe care le doriţi de la noul laptop refurbished

Această listă este necesară indiferent dacă achiziţionaţi un laptop nou, second hand sau refurbished. Faceţi o listă cu ceea ce aveţi nevoie şi ceea ce vă doriţi de la laptopul dumneavoastră. Începeţi cu memoria RAM, cu dimensiunea şi rezoluţia ecranului, cu calitatea procesorului şi a plăcii grafice.

Laptop-refurbished

Prospectaţi piaţa, verificaţi stocurile furnizorilor şi cumpăraţi laptopul preferat

Analizaţi ofertele de pe piaţă care se încadrează în cerinţele şi în bugetul dumneavoastră. Vedeţi care este diferenţa de preţ dintre un laptop nou şi unul refurbished cu aceeaşi configuraţie. Verificaţi frecvent stocurilor furnizorilor de laptopuri refurbished deoarece aţi putea găsi o bijuterie ascunsă. Trebuie să vă mişcaţi rapid pentru că laptopurile refurbished sunt la mare căutare. Dacă aţi găsit un laptop care se încadrează în cerinţele şi nevoile dumneavoastră, cumpăraţi-l!

Căutaţi un laptop fiabil, performant, dar la un preţ bun? Laptopurile refurbished sunt perfecte pentru dumneavoastră! De ce? Pentru că laptopurile refurbished sunt verificate de producător, testate şi recertificate, ceea ce înseamnă că veţi primi un laptop de o calitate superioară la un preţ avantajos.


Mini-ghid pentru cumpărarea unui laptop refurbished publicat: 2015-12-09T07:57:24+03:00, actualizat: 2017-01-02T18:06:43+03:00 by Wellcome.ro