Soluţia de smartphone ieftin, fără niciun compromis, Huawei Ascend G510 Dual Sim

În ultimul timp, piaţa din România a început să beneficieze de modele din ce în ce mai performante de telefoane, venite din toate colţurile lumii. Partea extrem de bună este faptul că multe modele sunt ieftine, în ciuda faptului că prezintă performanţe deosebite.

În această categorie se poate încadra şi Huawei Ascend G510 Dual Sim, un smartphone deosebit, care pe lângă eleganţa pe care o prezintă din punct de vedere fizic, se mişcă impecabil în aproape orice aplicaţie.

Telefonul celor de la Huawei are cam tot ce v-aţi putea dori de la un astfel de dispozitiv: procesor puternic, memorie mare, dimensiuni perfecte, sistem de operare performant şi extrem de multe aplicaţii şi posibilităţi.

Aspectul este cel care vă atrage încă de la început. Ecranul mare, cu diagonala de 4.5 inch, şi finisajele deosebite îl fac perfect pentru buzunarul dumneavoastră. Odată ce l-aţi plăcut fizic veţi fi deosebit de încântaţi să îi descoperiţi dotările.

Huawei-Ascend-G510-Dual-Sim

Huawei Ascend G510 Dual Sim vă întâmpină cu un sistem de operare Android v4.1 care oferă posibilităţi nelimitate, începând cu descărcarea a milioane de aplicaţii şi terminând cu utilizarea extrem de facilă. Sistemul de operare merge impecabil, datorită procesorului MSM8225 Dual Core cu o frecvenţă de 1200 MHz, dar şi datorită memoriei RAM, care atinge 512 MB.

Dacă aveţi nevoie de un spaţiu de stocare cât mai mare, nu trebuie să fiţi descurajaţi de cei 4 GB, memorie internă, deoarece îi puteţi înmulţi într-un timp extrem de scurt, prin intermediul unui card microSD de până la 32 GB.

Smartphone-ul celor de la Huawei este plin de surprize. Astfel, veţi descoperi că aveţi posibilitatea de a-l folosi cu două simuri şi că puteţi face poze de excepţie, datorită camerei de 5 MP cu o rezoluţie foto impresionantă. Evident, ca orice smartphone modern, dispune şi de o cameră secundară, care deşi are doar 0.3 MP, este perfectă pentru selfie-uri şi pentru convorbiri video.

Calitatea imaginii este superioară, iar acest lucru este dat în primul rând de cele 16 milioane de culori, însoţite de rezoluţia generoasă de 480 x 854, cât şi de construcţia displayului: IPS.

Nu va trebui să staţi tot timpul cu încărcătorul după dumneavoastră pentru a vă bucura de acest telefon la adevărata sa valoare. Este dotat cu un acumulator de 1750 mAh care face faţă cu brio oricărei solicitări venite din partea procesorului, reuşind să reziste destul de mult atât în convorbiri cât şi în perioadele în care vă doriţi un divertisment pur.

Ce iese în evidenţă la Huawei Ascend G510 Dual Sim ?

Achiziţionând acest telefon nu veţi face niciun compromis, ba chiar vă veţi bucura de un dispozitiv care atrage atenţia prin calitate. Rama de 3.9 mm, grosimea de doar 9.9 mm, posibilitatea de a-l achiziţiona atât în culoarea albă, cât şi în cea neagră, îl fac perfect din punct de vedere estetic.

Huawei-Ascend-G510-Dual-Sim-2

Dotările sale, printre care procesorul, bateria, sau camera, îl fac ideal pentru orice situaţie ce necesită un telefon puternic.

Cel care îl scoate cu adevărat în evidenţă însă, este preţul, care este unul redus, în comparaţie cu clasa din care face parte acest telefon.

Huawei Ascend G510 ocupă unul dintre cele mai interesante locuri între numeroasele telefoane Huawei, fiind o soluţie excelentă, atât pentru cei care îşi doresc performanţă pură, cât şi pentru cei care îşi doresc un telefon ieftin cu ajutorul căruia să impresioneze.


Soluţia de smartphone ieftin, fără niciun compromis, Huawei Ascend G510 Dual Sim publicat: 2014-10-21T08:44:49+03:00, actualizat: 2017-01-02T18:06:43+02:00 by Wellcome.ro