Tabletele Quad-Core devin tot mai accesibile

În ultima vreme observăm că procesoarele Quad-Core reuşesc, cu tot mai mare succes, să înnobileze noile tablete apărute pe piaţă. Performanţele sunt net îmbunătăţite pentru că acestea vin în context şi cu alte îmbunătăţiri ale vremii cum ar fi procesoarele grafice cu 8 nuclee.

Aşadar când vezi o tabletă Quad-Core poţi fi sigur că aceasta îşi merită banii şi eşti în pas cu tehnologia. Ce este demn de lăudat este preţul acestor tablete noi care a devenit realmente accesibil oricui. Cu numai 300 lei poţi achiziţiona o super tabletă Quad Core de care vei fi mulţumit cu siguranţă pentru că, deşi aflate în spectrul preţurilor mici, noile tablete cu procesor Quad conţin componente foarte performante.

Luând ca exemplu cele mai ieftine tablete din această gamă, tabletele E-Boda Revo R70 şi Allview Viva Q7 Life, vom descoperi în primul rând procesorul Quad-Core despre care nu putem spune decât lucruri bune.

Procesor-Quad-Core-Octo-Core

Puterea de procesare în paralel pe patru nuclee este un mare avantaj şi cum aceasta se desfăşoară la frecvenţe de 1,2 GHz puteţi fi siguri că nu veţi avea probleme nici în browsing şi nici în modul de utilizare multitasking. În plus, aceste noi tablete ieftine conţin pe lângă procesorul Quad Core şi un procesor grafic Octo Core ce permite lansarea şi execuţia jocurilor incredibil de repede. Memoria de 1 Gb tip DDR3 asigură spaţiul pentru rularea aplicaţiilor iar displayul LED contribuie în final la o imagine în culori vii, clară şi bine definită.

Tableta-Quad-Core-2Dar la aceşti bani lucrurile bune nu se termină aici! Fiind aşa cum spuneam tablete noi, tehnologia este complet nouă şi nu vă vor lipsi utilul port HDMI, o memorie integrată flash de 8 GB, ultimul Android 4.2.2 JellyBean, camerele web faţă/spate, portul de memorie MicroSD, bluetooth 4.0, wireless b/g/n, decodarea noilor formate audio şi video, FullHD etc. Cu alte cuvinte nu trebuie neapărat să aruncaţi foarte mulţi bani pe o tabletă, atunci când există asemenea tablete ieftine şi bune precum noile tablete Quad-Core E-boda şi Allview, performante şi tot mai accesibile ca preţ.


Tabletele Quad-Core devin tot mai accesibile publicat: 2014-04-04T08:21:55+03:00, actualizat: 2017-01-21T20:23:49+03:00 by Wellcome.ro