Care placă video este mai bună?

Spuneam că alegerea plăcii video nu este o treabă chiar simplă, pentru că trebuie să se ţină cont în acelaşi timp de mai multi factori. Vom analiza pe rând fiecare factor însă, până atunci, putem compara instantaneu două sau mai multe plăci, analizând scorul de performanţă.

Cea mai bună placă video din lume
Prima din listă, cea care obţine cel mai bun punctaj la testele benchmark este considerată cea mai bună placă video. Cum datele se schimbă continuu şi apar mereu alte noutăţi, este bine să consultaţi periodic lista Plăci video High-End.

Care placă video este mai bună dintre … ?
Atunci când aveţi de comparat două sau mai multe plăci video, o puteţi face rapid comparând scorul de performanţă obţinut. Veţi descoperi situaţii ca acestea: diferenţe mari de preţ în timp ce performanţele sunt asemănătoare sau diferenţe mici de preţ având un câştig mare de performanţă. Credeţi-mă, în urma studiului si comparaţiei chiar veţi alege în cunoştinţă de cauză! Compară plăci video.

Amuzament
Dacă aţi obosit căutând şi comparând, vă puteţi relaxa căutând una dintre primele plăci video avute prin sistemele dvs. anterioare şi să o comparaţi cu una performantă din ziua de azi. Veţi obţine probabil un scor amuzant de 4000 la … 8 !

Cât costă o placă video bună?
Plăcile video au preţul proporţional cu „ceea ce ştiu să facă” şi „cât de repede pot să facă”. Atenţie, uneori micile diferenţe de performanţă costă nejustificat de mult! dar acest lucru îl decideţi numai dumneavoastră, dacă merită preţul sau nu.

Cumpără cea mai bună placă video »
Cele mai performante plăci video pentru jocuri.


Care placă video este mai bună? publicat: 2013-10-18T17:00:04+03:00, actualizat: 2017-01-02T18:06:44+03:00 by Wellcome.ro