Cum să-ți construiești propria soluție de Smart Home

Aplicațiile Smart Home prind din ce în ce mai mult teren și în România. De la simple aplicații de monitorizare online a temperaturii și umidității, până la proiecte complexe de automatizare a clădirii, Smart Home înseamnă control permanent de la distanță a confortului și siguranței unei incinte.

Puteți apela la o firmă specializată care să vă furnizeze o soluție Smart Home la cheie, sau, dacă sunteți pasionați de tehnologie, puteți să vă construiți propria soluție, pliată perfect pe nevoile voastre specifice.

Pentru a construi o soluție Smart Home aveți nevoie de o aplicație de monitorizare și control de la distanță, senzori, echipamente de comunicații, și diverse accesorii care să asigure funcționarea împreună a componentelor pe care doriți să le integrați.

Puteți găsi online majoritatea componentelor necesare, dacă nu chiar pe toate. Ca în orice domeniu, online-ul vă oferă în primul rând transparență în ceea ce privește prețurile, ceea ce vă va ajuta să vă încadrați într-un buget decent.

Când alegeți un magazin on-line trebuie să vă asigurați în primul rând că firma deținătoare este identificabilă. Verificați pagina de Contact a magazinului. Aici ar trebui să existe numele complet al firmei, adresa poștală, numărul unic de înregistrare la ORC și codul unic de identificare fiscală.

Este de preferat să cumpărați toate componentele de pe același site. În acest fel puteți beneficia de suportul tehnic al magazinului în ceea ce privește compatibilitatea acestora. Cereți sfatul consultantului de vânzări și profitați de experiența acestuia! O alegere bună în acest sens ar putea fi scada-shop.ro.

Scada Shop este unul dintre primele magazine online din România care abordează în mod unitar conceptul de componente SCADA. Magazinul se adresează în principal integratorilor de soluții SCADA și de automatizări, dar și pasionaților de tehnologie și IoT.

BlueMonitor - Soluţie Smart Home

De la convertoare media la automate programabile, gateway-uri și echipamente de automatizări, Scada Shop propune echipamente pentru toate gradele de complexitate, reunind mărci autohtone și internaționale, din diferite game de performanțe și de prețuri.

Magazinul este deschis de compania BlueNote Communications din Iași, un actor important pe piața de soluții SCADA, cu o platformă SCADA proprie dezvoltată de-a lungul a 15 ani și implementată într-o gamă largă de proiecte.

Magazinul Scada Shop s-a născut din dorința de a fructifica experiența de 15 ani a inginerilor BlueNote Communications în diverse proiecte SCADA. Zecile de echipamente testate în diverse condiții și relațiile dezvoltate cu producătorii internaționali pe parcursul acestor teste oferă o bază de cunoștințe tehnice care vă pot fi de folos.

Produsele sunt organizate în categorii intuitive, au atașată o documentație consistentă, beneficiază de livrare rapidă, iar prețurile sunt extrem de competitive. Mai mult decât atât, magazinul oferă flexibilitate în ceea ce privește condițiile de plată și de livrare, fapt apreciat de clienții din diverse zone de interes.

Puteţi încerca Scada Shop, sau alte magazine on-line, ori puteţi merge într-un magazin clasic de electronice, important este să vă documentaţi bine înainte, și să încercaţi.Cum să-ți construiești propria soluție de Smart Home publicat: 2021-04-27T10:16:15+03:00, actualizat: 2021-04-27T11:49:59+03:00 by Wellcome.ro