Cum se pot salva contactele dintr-un smartphone?

O aplicaţie gratuită cu ajutorul căreia puteţi salva şi restaura, simplu şi rapid, toate contactele memorate în smartphone este Super Backup.

Vi s-a întâmplat vreodată să pierdeţi TOATE contactele din telefon? Motivul pentru care le-aţi pierdut nici nu contează, finalul însă este dramatic! Pentru a nu se întâmpla o asemenea nenorocire fiţi precauţi şi faceţi o copie de siguranţă a tuturor contactelor din telefon cu aplicaţia Super Backup.

Desigur, veţi spune că există şi Gmail cu a sa sincronizare, însă personal nu o agreez pentru că îmi aduce sute de contacte inutile în telefon când pe mine mă interesează doar câteva! Aşadar salvăm doar baza de date cu telefoanele de interes din smartphone, apoi o restaurăm tot pe aceasta strict, fără alte contacte nedorite din Gmail care nici măcar nu au un număr de telefon completat …

Salvare contacte smartphone

Super Backup salvează şi contactele adăugate ca favorite, adică acele contacte la care adăugaţi poze şi le marcaţi cu steluţă pentru a le apela uşor şi cu prioritate maximă.

Super-Backup-Salvare-contacte-telefon

Odată instalată această aplicaţie în Android, pe lângă salvarea contactelor din telefon veţi putea face încă alte câteva lucruri la fel de utile, precum salvarea şi restaurarea SMS-urilor, aplicaţiilor apk, jurnalelor de apeluri, notiţelor din calendar şi a bookmark-urilor din browser.

Aplicaţia permite atât salvarea manuală a datelor cât şi programarea efectuării automate a acestor operaţiuni. Datele se pot salva pe cardul intern şi mai apoi pe un suport extern, pentru confidenţialitate maximă, sau la distanţă în cloud.

Aplicaţia poate fi instalată de aici » Super Backup


Cum se pot salva contactele dintr-un smartphone? publicat: 2015-06-19T12:30:06+03:00, actualizat: 2017-01-02T18:06:43+02:00 by Wellcome.ro