Despre acumulatorii Vetter

Una dintre cele mai nesuferite situaţii este aceea în care bateria telefonului se goleşte şi auzi acel semnal de alertă, semn că trebuie să iei măsuri urgente pentru a putea continua activitatea, adesea o activitate ce nu ar trebui întreruptă sub niciun chip! Ce se poate face pentru a rări sau chiar evita asemenea situaţii? Cum paza bună trece „primejdia” rea, astăzi vom vedea ce soluţii ne sunt oferite de Vetter în domeniul surselor de alimentare cu energie a telefoanelor.

Prima soluţie oferită este cea a achiziţionării unui Acumulator intern nou. Acumulatorii Vetter conţin elemente de calitate şi sunt fabricaţi în conformitate cu standardul ISO 9001.

Celulele incluse, de tip Litiu-Ion, sunt de bună calitate, iar circuitele de protecţie ataşate elimină riscul de supraîncărcare sau scurtcircuit. În aceste condiţii de calitate şi monitorizare electronică, acumulatorii Vetter Battery pot suporta peste 500 de cicluri de încărcare. Variantele de acumulatori pot fi consultate în catalogul Vetter.ro şi acoperă majoritatea telefoanelor mobile, fie ele Nokia, LG, Samsung, Sony, HTC, BlackBerry etc.

Acumulatori-Vetter-01

Pentru cei de îşi doresc ceva mai mult de la un acumulator, există varianta achiziţionării unui Acumulator Pro intern. Datorită capacităţilor similare cu cele ale acumulatoarelor originale, calităţii celulelor fabricate de cei mai buni producători la nivel mondial şi circuitelor electronice de control ce asigură o încărcare optimă şi elimină riscul de supraîncărcare, acumulatorii Vetter Battery Pro vor oferi o autonomie maximă în convorbiri şi în aşteptare.

Acumulatori-Vetter-02

Toate acestea sunt garantate pentru că fiecare acumulator este supus unor teste riguroase încă de pe banda de producţie. Achiziţionând aşadar un acumulator Vetter veţi avea garanţia unui upgrade prin calitate, în condiţii demonstrate deja de siguranţă în utilizare, compatibilitate şi autonomie.

Vetter oferă în paralel şi soluţii de alimentare externă. Acumulatorii externi, datorită circuitelor inteligente cu care sunt dotaţi, vor gestiona cu precizie ciclul de încărcare pentru a asigura pe întreaga durată a încărcării un curent constant. Tot circuitele inteligente din dotare vor elimina riscul unui scurtcircuit şi vor detecta automat dispozitivul încărcat, ridicând amperajul până la maxim 2 amperi pentru a asigura o încărcare rapidă şi sigură.

Acumulatorii externi recomandaţi sunt iCharge Pro, cu un amperaj maxim de 2 A şi o capacitate de 6000 mA, şi iCharge X-Light Aluminum, cu un amperaj maxim de 2,1 A şi o capacitate de 6200 mA. Ambii acumulatori dispun de tehnologia de încărcare inteligentă Smart Charge Technology. Telefoanele ce se pot încărca sunt multiple şi includ Apple, Samsung, HTC, Nokia, Sony, LG etc. Încărcarea externă se poate face prin cablul micro USB sau prin cablul lightning conţinut în pachetul Pro.

Acumulatori-Vetter-03

La capitolul design, ambii acumulatori externi excelează, în primul rând datorită volumului mic, apoi datorită formei fără muchii ascuţite, caracteristici ce-i conferă o manevrabilitate extrem de uşoară şi plăcută. În plus, iCharge Pro dispune de o lanternă frontală, iar iCharge X-Light Aluminum, pe lângă carcasa realizată integral din aluminiu, ce îi oferă un aspect deosebit şi îi asigură şi o eficienţă energetică sporită datorită răcirii optime a circuitelor electronice, mai dispune şi de un sistem deosebit de iluminare, carcasa acestuia luminând pe rând în cele 7 culori ale curcubeului în funcţie de nivelul de energie al acumulatorului.


Despre acumulatorii Vetter publicat: 2015-08-06T14:54:03+03:00, actualizat: 2017-01-21T20:10:21+02:00 by Wellcome.ro