Laptopuri la ofertă ieftine

Nu ştiu dacă aţi observat dar preţurile sunt în scădere uşoară la laptopuri, iar această ocazie nu ar trebui ratată mai ales de către cei ce doresc să-şi cumpere un laptop nou.

Care este cea mai potrivită achiziţie o vom stabili împreună analizând lista de laptopuri la ofertă, după o scanare rapidă în căutarea celor mai bune şi mai ieftine laptopuri.

Laptop la ofertă (ieftin): HP 250 G4

Celor cu buget redus, care nu au nevoie de cine ştie ce performanţe, un laptop HP 250 G4 este cea mai potrivită alegere. Cu o investiţie de până în 850 lei puteţi deţine un laptop ieftin, nou şi în garanţie 2 ani. HP-ul 250 este foarte popular deoarece a fost vândut foarte bine, atât datorită preţului mic cât şi datorită încrederii în marca renumită.

Laptop HP-250 G4

Acum, aflându-se în lista de laptopuri la ofertă, veţi mai primi şi o geantă de laptop Spacer Kool – Gratuit. Şi să nu credeţi că vă va lipsi ceva pentru lucrul de zi cu zi: viteză de procesare bună (Dual Core 1,6-2,16 GHz, N3050), spaţiu de stocare suficient (500 GB), memorie de lucru suficientă (4 GB), display mare (15,6 inch), wireless, bluetooth, HDMI, cameră Web, DVD-WR, baterie ce ţine până la 8 ore… ce să mai, una dintre cele mai bune opţiuni pentru un laptop ieftin de tip Home.

Laptop la ofertă (performant): Lenovo B51-80

Presupunând acum că nu vă interesează un laptop doar un picuţ mai bun ci unul realmente bun, conform vânzărilor, laptopul Lenovo B51-80 este o primă recomandare. Desigur şi acesta este un tot un laptop la ofertă, care are un preţ redus sub 2500 lei şi vine în plus însoţit de un ruscac Targus Prospect – Gratuit. Diferenţa de preţ faţă de alte laptopuri vă va sălta în topul performanţelor dacă asta vă doriţi cu adevărat: veţi avea în interior faimosul procesor i7 (6500U), ce dispune de un cache mare de 4MB şi care lucrează la frecvenţe foarte mari (2,5-3,1 GHz), alături de o memorie RAM de 4 GB şi un hard disk de capacitate foarte mare (1000 GB).

Laptop Lenovo B51-80

Display-ul Full-HD are rezoluţie foarte mare iar de afişare se ocupă un chipset AMD Radeon R5. Are cel mai nou standard de wireless, iar pe lângă tot ce este necesar precum Webcam, DVD-WR, HDMI etc. mai dispune şi de cititor de amprentă. Fără dar şi poate este una dintre cele mai bune opţiuni de laptop ieftin şi performant, pentru Home & Office.

Laptop la ofertă (performant): Asus K501LX

Nu am putea să nu trecem în revistă şi probabil cel mai vândut laptop performant al momentului, laptopul Asus K501LX. Acest laptop la ofertă are preţul sub 2400 lei, la pachet cu o geantă Spacer Kool – oferită Gratuit. Este o opţiune greu de refuzat, deoarece şi acesta are preţ redus şi performanţe deosebite. Procesorul este un i5 rapid (2,2-2,7 GHz, 3 MB cache, model 5200U) şi vine combinat cu piese deosebit de performante: hard disk imens (1 TB), memorie foarte mare (8 GB), placă video performantă NVIDIA GeForce GTX 950M cu 4 GB de memorie, display LED Full-HD etc. Pe lângă atâtea performanţe, restul calităţilor par doar nişte mofturi: display Ultra Slim, tastatură iluminată etc. Este un laptop tip Gaming de nerefuzat.

Laptop Asus K501LX

Aceste 3 laptopuri la promoţie analizate rapid vă vor ajuta în luarea unei decizii, indiferent că vă încadraţi în categoria userilor ce doresc un laptop ieftin sau performant, sau unul de tip home, office sau gaming. Urmărind cele mai bune oferte laptopuri veţi avea ocazia unei satisfacţii maxime punând mâna la momentul oportun pe laptopul mult dorit, dar nu oricum, ci la ofertă, adică atunci când preţul este mult mai mic şi când vă veţi putea lăuda cu adevărat că aţi cumpărat un laptop ieftin şi foarte bun.Laptopuri la ofertă ieftine publicat: 2016-08-04T10:47:20+03:00, actualizat: 2017-01-21T19:55:58+02:00 by Wellcome.ro