Notificator de mailuri primite (Gmail, Yahoo Mail, Hotmail)

Citirea imediată a mailurilor

În activitatea de zi cu zi este posibil să depindeţi foarte mult de citirea în timp cât mai scurt a mailurilor primite. Citirea mailurilor foarte rar, doar o dată seara sau la câteva zile, nu este recomandată în acest caz.

Într-adevăr, verificarea repetată a mai multor conturi de mail este plictisitoare şi de multe ori fără satisfacţia găsirii vreunui email, dar conturile trebuie verificate iar şi iar pentru a nu pierde ceva important, şi tot aşa, zi de zi, probabil oră de oră…

Răspunsuri şi acţiuni imediate, onoare şi profit

Un mail citit la timp înseamnă răspunsuri date în timp util, acţiuni efectuate imediat, oferte neratate, şanse de profit şi nu în ultimul rând un plus de onoare.

Notificator de mailuri primite

Din fericire, pentru cei ce au conturi Gmail, Yahoo Mail, Hotmail, AOL Mail etc. există un notificator de mailuri primite ce poate verifica automat în fundal, fiecare din conturile dumneavoastră de email, şi vă poate informa câte mailuri aţi primit şi pe care adrese.

Puteţi seta intervalul la care să se facă verificarea pentru fiecare cont de email în parte, astfel unele se pot verifica din 5 în 5 minute iar altele mult mai rar, din oră în oră.

X-notifier

Aplicaţia recomandată este o extensie pentru browserele de internet (Chrome, Firefox, Opera, Safari) şi se numeşte X-notifier.

Odată pornit de exemplu browserul Chrome, extensia va verifica fiecare cont adăugat şi va notifica pe un plic în dreapta sus numărul total de mailuri primite, cu linkuri de deschidere a fiecărui cont de mail.

X-notifier

Nu mai trebuie să introduceţi parolele de fiecare dată la toate aceste conturi, ci veţi da doar un click pe conturile cu mesaje noi, şi veţi citi mailurile în cel mai simplu şi rapid mod posibil.

Setările şi parolele pot fi exportate şi importate după caz.

Extensia pentru browserele Chrome, Firefox, Opera şi Safari se poate instala gratuit de aici: X-notifier.

X-notifier Neo

O altă soluţie mai nouă este X-notifier Neo. După logarea pentru prima dată în conturile dorite, datele de login vor rămâne memorate şi veţi putea intra cu un singur click direct în conturile ce au primit mailuri.

Extensia X-notifier Neo se poate instala de aici: pentru Firefox sau pentru Chrome.

Bine de ştiut că cele două extensii pot funcţiona şi în paralel, de exemplu X-notifier pentru Yahoo şi Hotmail, iar X-notifier Neo pentru mai multe conturi Gmail.


Notificator de mailuri primite (Gmail, Yahoo Mail, Hotmail) publicat: 2018-11-07T15:24:25+02:00, actualizat: 2018-11-07T16:26:11+02:00 by Wellcome.ro