Notificator de mailuri primite (Gmail, Yahoo Mail, Hotmail)

În activitatea de zi cu zi este posibil să depindeţi foarte mult de citirea în timp cât mai scurt a mailurilor primite. Citirea mailurilor foarte rar, doar odată seara sau la câteva zile, nu este recomandată în acest caz. Într-adevăr, verificarea repetată a mai multor conturi de mail este plictisitoare şi de multe ori fără satisfacţia găsirii vreunui email. Dar conturile trebuie verificate iar şi iar pentru a nu pierde ceva important, şi tot aşa, zi de zi, probabil oră de oră …

Un mail citit la timp înseamnă răspunsuri date în timp util, acţiuni efectuate imediat, oferte neratate, şanse de profit şi nu în ultimul rând un plus de onoare. Din fericire, pentru cei ce au conturi Gmail, Yahoo Mail, Hotmail, AOL Mail etc. există un notificator de mailuri primite ce poate verifica automat în fundal, fiecare din conturile dumneavoastră de email, şi vă poate informa câte mailuri aţi primit şi pe care adrese. Puteţi seta intervalul la care să se facă verificarea pentru fiecare cont de email în parte, astfel unele se pot verifica din 5 în 5 minute iar altele mult mai rar, din oră în oră.

Aplicaţia recomandată este o extensie pentru browserele de internet (Chrome, Firefox, Opera, Safari) şi se numeşte X-notifier. Odată pornit de exemplu browserul Chrome, extensia va verifica fiecare cont adăugat şi va notifica pe un plic în dreapta sus numărul total de mailuri primite, cu linkuri de deschidere a fiecărui cont de mail.

X-notifier-2

Nu mai trebuie să introduceţi parolele de fiecare dată la toate aceste conturi, ci veţi da doar un click pe conturile cu mesaje noi, şi veţi citi mailurile în cel mai simplu şi rapid mod posibil. Setările şi parolele pot fi exportate şi importate după caz.

Extensia pentru browserele Chrome, Firefox, Opera şi Safari se poate instala gratuit de aici » X-notifier


Notificator de mailuri primite (Gmail, Yahoo Mail, Hotmail) publicat: 2016-05-25T08:24:25+00:00, actualizat: 2017-01-02T18:06:43+00:00 by Wellcome.ro