Promovarea prin baner web

Una dintre soluţiile cele mai eficiente de promovare, este promovarea prin baner web, profitul putând fi mărit substanţial atunci când se efectuază o campanie de popularizare a serviciilor sau produselor oferite.

Această metodă de promovare prin banner web are avantajul de a atrage mult mai eficient atenţia vizitatorilor ce lecturează conţinutul paginilor respective, impactul vizual putându-i transforma pe loc în potenţiali clienţi, aceştia „păşind” spre noul site cu o bună impresie deja conturată.

Promovarea prin baner web

Postarea unui baner grafic reliefează faptul că advertiserul chiar doreşte şi face efectiv „ceva în plus” pentru a ieşi în întâmpinarea potenţialilor clienţi. În urma finalizării unei afaceri mulţumitoare, ambele părţi vor fi mulţumite de postarea/descoperirea acelui baner pe site.

Banerul web prin intermediul căruia se va face promovarea pe internet, poate fi de tip grafic sau text, mare sau mic, static sau animat, pătrat sau dreptunghiular, orizontal sau vertical şi poate fi poziţionat central sau lateral, sus sau jos etc.

Promovarea prin baner web

În funcţie de toţi aceşti factori menţionaţi şi în funcţie şi de alţii precum traficul şi autoritatea site-ului, preţul închirierii spaţiului pe site variază semnificativ.

Promovarea web ideală se efectuază pe site-uri specializate, cu trafic targetat, cu public „filtrat” şi direct interesat de serviciile sau produsele oferite, pe site-uri cu nişă distinctă şi bine definită.


Promovarea prin baner web publicat: 2020-08-06T11:16:22+03:00, actualizat: 2020-08-06T12:06:21+03:00 by Wellcome.ro