Reclamele Google AdSense, Promovarea prin Google Ads

Reclamele AdSense

Navigând pe internet aţi remarcat fără îndoială diverse banere grafice, reclame video, sau linkuri text, încorporate în paginile web. Sistemul de afişare a acestora se numeşte AdSense, este foarte complex, şi pune în practică cererile de promovare prin Google Ads.

Odată ce reclamele au fost configurate de advertiseri în Google Ads, acestea apar controlate de AdSense doar pe site-urile aprobate a le afişa.

Nu toate reclamele sau site-urile propuse sunt aprobate, calitatea şi preţul fiind factori ce pot bloca sau debloca afişarea acestora.

Ceea ce trebuie să reţinem, este că reclamele AdSense nu sunt simple banere care apar oricum, ci sunt „inteligente” acestea fiind încărcate diferit în pagini, prin rotaţie, automat, în funcţie de conţinut (context), locaţie vizitator, limbă etc.

AdSsense este la ora actuală cea mai cunoscută şi apreciată aplicaţie de publicitate din lume, la care se poate participa doar prin criteriul calităţii.

Reclamele Google AdSense, Promovarea prin Google Ads

Promovarea prin Google Ads

Utilizarea serviciului de publicitate contextuală Google Ads (fost AdWords), s-a dovedit în timp a fi deosebit de eficientă pentru cei ce doresc acest tip de promovare.

Cu toţii ştim ce este Google şi cum se efectuează căutările pe acest motor de căutare, însă puţini ştiu cum pot ajunge să fie afişaţi pe primele poziţii, în grupul de anunţuri Google.

Aceste anunţuri, sunt de fapt linkuri sponsorizate şi au un mare avantaj: indiferent de vechimea site-ului sau valoarea sa, poţi ajunge „acolo sus”, acum, fără să aştepţi ani de zile până când site-ul va apărea în mod organic printre primele din listă.

Prin Google Ads se poate „forţa” şi „sări” peste zeci sau mii de rezultate, ajungând rapid şi impus pe prima poziţie sau printre primele concurente, după caz.

Desigur acest miracol are şi un deavantaj, costul. Un alt dezavantaj este complexitatea sistemului ce depăşeşte adesea cunoştinţele unui utilizator obişnuit de PC şi internet, însă acest lucru se poate elimina rapid şi uşor apelând la un specialist în promovare Google Ads.

Vom reveni cu explicaţii şi aspecte tehnice însă ceea ce trebuie să reţineţi pentru început este că există o metodă prin care orice site poate ajunge din pagina a doua, sau a cincea, pe primele poziţii, acum!


Reclamele Google AdSense, Promovarea prin Google Ads publicat: 2019-02-10T08:16:38+02:00, actualizat: 2019-02-10T09:13:21+02:00 by Wellcome.ro