Reguli de bună purtare pe Facebook

Facebook are foarte multe reguli scrise, dar are şi reguli nescrise care vă pot afecta destul de grav dacă le încălcaţi, de aceea cred că nu strică să ştiţi anumite lucruri chiar înainte de a efectua următoarea acţiune.

Pentru evitarea banării fără avertisment, sau a dezactivării contului pe durata a zeci de zile, trebuie să aveţi mare grijă la comportamentul în reţea. Iată în continuare câteva sfaturi.

Reguli de bună purtare pe Facebook

Nu trimiteţi prea multe cereri de prietenie în perioade scurte de timp!

Nu trimiteţi cereri de prietenie la persoane pe care nu le cunoaşteţi!

Când un vizitator apreciază o pagină a dumneavoastră şi dă Like, nu-i solicitaţi prietenia şi ca persoană, pentru că acesta nu vă cunoaşte şi vă va raporta pentru deranj, rezultatul fiind blocarea contului timp de 30 zile, chiar dacă reclamantul apreciază tot ceea ce scrieţi în acea pagină!

Nu adăugaţi în perioade scurte de timp prea multe postări pe wall şi mai ales nu uitaţi: peretele dvs. trebuie să aibă conţinut şi linkuri cât mai diferite, niciodată identice.

Nu postaţi un mesaj identic de foarte multe ori, pe multiple wall-uri ale prietenilor.

Reguli de bună purtare pe Facebook

Nu daţi Like la prea multe pagini/persoane într-un interval relativ scurt de timp!

Evitaţi trimiterea repetată a mesajelor către membrii Grupurilor!

Nu abuzaţi de trimiterea invitaţiilor la Evenimente.

Nu aderaţi la prea multe grupuri.

Nu inseraţi prea multe linkuri promoţionale.

Nu adăugaţi o imagine Cover dacă aceasta conţine prea mult text, preţuri, date de contact, săgeţi către butonul Like, îndemnuri etc. Coperta nu poate fi utilizată pentru marketing direct.

Evitaţi aceste greşeli pentru a nu fi catalogat ca spammer şi veţi putea beneficia în continuare de contul şi paginile dumneavoastră Facebook.


Reguli de bună purtare pe Facebook publicat: 2018-02-07T10:24:28+03:00, actualizat: 2018-02-07T12:19:01+03:00 by Wellcome.ro